(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Агол Барбадос

84,854ден

Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темна орев боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од HR пена 35 kg/m³ обложена со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • јадро од полиуретанска пена со густина од 18 kg/m³ покриено со слој од силиконски влакна на потпирач
  • со механизам
Back to Top