(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Типо

97,631ден

Димензии:

  • тросед, 208 х 95 х 94 см, дел за спиење: 182 х 192 см
  • двосед, 137 х 95 х 94 см, дел за спиење: 110 х 192 см
  • фотелја, 93 х 95 х 94 см, дел за спиење: 68 х 192 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 35 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • сите елементи се со механизам
Back to Top