(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Навара

76,059ден

Димензии: 280х220х97 cm, дел за спиење: 220×210 cm

Спореди
  • модерен дизајн, со метални ногарки
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна гарнитура
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • перниците не се вклучени во цената
  • со механизам за пуштање
Back to Top