(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Ултра

117,684ден

Димензии:
– тросед, 182х100х85 cm
– двосед, 143х100х85 cm
– фотелја, 71х100х85 cm
– двосед – агол, 120х197х85 cm
– агол, 96х96х85 cm
– страница, 27х100х60 cm

Спореди
 • модерен дизајн, со дрвени ногарки
 • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
 • удобна гарнитура
 • седечкиот дел е изработен во HR пена, која го зголемува чувството на удобност
 • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
 • тросед, двосед, фотелја, агол и страници
 • перниците не се вклучени во цената
 • Цени според елементи:
  агол 21864мкд-10%=19677мкд
  лењивац 32796мкд-10%=29516мкд
  страница 1965мкд-10%=1768мкд
  тросед со страни 46182мкд-10%=41563мкд
  двосед со страни 41050мкд-10%=36945мкд
Back to Top