(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Ина

  • Димензии: 285 x 204 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро обложено со слој од полиуретанска пена со густина од 25 kg/m3
  • полиуретанска пена со густина од 20 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²на потпирач
  • со механизам и кутија за складирање
Back to Top