(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Олимпик

  • Димензии: 300 x 190 x см, делот за спиење 190 x 140 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во црна боја или по желба на купувачот од достапна нијанса
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 32 35 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 20 kg/m³ на потпирач
  • со механизам
Back to Top