(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол ТЕ3

33,150ден

Димензии: 270х200 cm, простор за спиење: 220х140 сm

Спореди

Извонредна удобност и модерен изглед. Оваа гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови.

– простор за складирање
– механизам за спиење
– ПУ пена за поголема удобност

Back to Top