(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска соба Хепи 20

27,045ден 22,988ден

 

 

 

Спореди

 

Поединечни цени по елементи

Наткасна хепи 1К   2.350-25%=1.763 Димензии: 40×40х50cm

Кревет хепи 200*90   9.866-25%=7.400 Димензии: 205x95cm – дел за спиење 200x90cm

Плакар Елза К3   14.829-25%=11.122  Димензии: 120x50x196 сm

 

Back to Top