(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тоалета + огледало Соната

16,583ден

Боја – кастело/антрацит , бело пори/антрацит
Материјал – иверка 18mm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Димензија: 100x173x40cm

Боја

бело со пори / антрацит, Кастело / Антрацит

Back to Top