(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет КРД 1

19,907ден

Димензија на горен дел за спиење 200х80 cm
Димензија на долен дел за спиење 190х80 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус – бело со пори , сонома и K-107

Боја на фронт – бело со пори , пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Материјал – иверка 18 mm

Производот може да биде и нарачан без фиока

 

 

Фиока

Со фиока, Без фиока

Димензии

горен дел за спиење 200х80 cm
долен дел за спиење 190х80 cm

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top