(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Фотелја Анџа

22,484ден

Димензии: 95х90х118 cm

Спореди
  • класичен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна фотелја
  • делот за седење е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top