(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Фотелја Искра

25,432ден

Димензии: 77 x 104 x 108 см

Спореди
  • класичен дизајн со дрвени ногарки
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со густина од 30 см
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top