(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Фрезија

23,230ден
18,584ден

Димензии: 101х101х39 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја: темен орев и бела

Боја

Бела, Темен орев

Back to Top