(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Софи

5,600ден
4,200ден

Димензии: 120×60 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома/бела и артисан/бела, артисан/антрацит

Материјал: 16 mm иверка

 

Димензии

120×60 cm

Боја

Артисан / антрацит, Артисан / бело, сонома/бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката