Попуст
Попуст

Клуб маса Гранд

8,640ден

Димензии: 110х60 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – кастело/црно
Материјал иверка – 18mm

Димензии

110 х 60 cm

Боја

кастело / црно

Back to Top
Производот е додаден во кошничката