(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Комода Браво

12,948ден

Материјал: иверка 16мм / дрвени ногалки и рачки

Димензии: 137 x 40 x 94 см

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал: иверка 16мм / дрвени ногалки и рачки

Димензии: 137 x 40 x 94 см

Боја

Сонома

Back to Top