Попуст
Попуст

Комода Лајт

17,991ден

Димензии: 150х85х45 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – елегантен даб/беж мдф , кастело/беж мдф

Материјал – иверка 18mm / медијапан 18mm

Боја

елегантен даб/беж мдф, кастело/беж мдф

Back to Top
Производот е додаден во кошничката