(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода К2С Кент

14,389ден

Димензија: 95х40х121 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

 

 

Димензија

95 х 40 х 121 см

Боја на корпус

Бело висок сјај

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top