(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Мер

14,874ден

Димензии по елементи:
Полица 140 x 21 x 15 cm
ТВ дел 165 x 38 x 42 cm
Висечки елемент 60 x 32 x 110 cm
Комода 60 x 32 x 112 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома/Бела

Материјал: 16mm иверка

Боја

сонома/бело

Back to Top