(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Кент

22,800ден
20,520ден

Димензии: 180х78х47 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело висок сјај

Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело

Материјал: иверка 25mm / медијапан 18 mm

 

Димензии

180х78х47 cm

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело висок сјај

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top