(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Феликс

10,242ден

Димензија: 120х86х40 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја – корпус артисан/фронт бело и антрацит

Материјал – иверка 16 mm

Боја на фронт

Бело и антрацит

Боја на корпус

Артисан

Back to Top