Попуст
Попуст

Комода Оскар

12,397ден

Димензии: 150х81х37 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – кастело/антрацит

Материјал – иверка 18mm-кастело / иверка 16mm антрацит

Боја

кастело/антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката