(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет Хепи

9,789ден14,675ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома и бело

Материјал: 25 mm иверка

Димензии:
205x95cm – дел за спиење 200x90cm
205x125cm – дел за спиење 200x120cm
205x145cm – дел за спиење 200x140cm
205х165cm – дел за спиење 200x160cm
205x185cm – дел за спиење 200x180cm

 

Димензија

200х90, 200х120, 200х140, 200х160, 200х180

Боја

K-107, Бела, Сонома

Back to Top