Попуст
Попуст

Плакар Хепи 3К

16,596ден

Димензии: 120x52x206 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома, бело со пори, снежен храст

Материјал: 18 mm иверка

 

Димензии

120x52x206 сm

Боја

бело со пори, Снежен храст, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката