(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Мартин

34,000ден

Димензии по елементи:

Кревет: 200 x 160cm

Плакар: 200 x 60 x 206 cm

Наткасна: 45 x 45 x 45 cm

Исчисти

Купувај на рати

5 x 6800

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома со бело

Материјал: 16 mm иверка

Во цената се вклучени плакарот, креветот (без душек) и две наткасни. Елементите може да се купуваат и одделно.

 

Димензии

кревет: 200×160 cm

плакар: 200x60x206 cm

наткасна: 45x45x45 cm

Боја

Сонома / Бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката