(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Браво

8,600ден
6,450ден

  • Материјал: Иверка 18mm
  • Димензија 137 х 57 х 40 cm
  • Боја – К-107, артисан
Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Димензија

137 х 57 х 40

Боја

K-107, Артисан

Back to Top
Производот е додаден во кошничката