Попуст
Попуст

Маса Хепи 140

4,860ден

Димензии: 140×80 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал: 18 mm иверка

 

Димензии

140×80 cm

Боја

Бела, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката