(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кујна Хепи Блок 200

19,990ден

Димензии: 200 cm на висечки и работни елементи

во цената не е вклучен садоперот

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Бои: сонома, бело, снежен храст и артисан
Материјал: 16 mm иверка

димензија на долните елементи: длабочина без плотна – 47cm, со плотна – 60cm
*висечките елементи не ги монтираме на ѕид

 

 

 

Димензии

200 cm на работни и висечки елементи

Боја на фронт

Артисан, Бела, Сонома

Боја на корпус

Бела

Back to Top