Попуст
Попуст

Претсобје Фламес

16,862ден21,078ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Моделот може да се порача и со посебни елементи
Боја бела, сонома, снежен храст, кастело

Плакар

 • Цена 9.643-10%=8.679 денари
 • Димензии 50х 205 х 37 cm
 • Боја бела, сонома, снежен храст, кастело
 • Материјал иверка: 18 mm

Чевларник

 • Цена 5.228-10%=4.705 денари
 • Димензија  50 х 95 х 37 см
 • Боја  бела, сонома, снежен храст, кастело
 • Матријал иверка 18мм

Комода и закачалка

 • Цена 5.340-10%=4.806 денари
 • Димензија  50 х 205 х 37 cm
 • Боја бела, сонома, снежен храст, кастело
 • Материјал иверка 18mm

Огледало 

 • Цена 3.209-10%=2.888 денари
 • Димензија  50 х 110 cm
 • Боја  бела, сонома, снежен храст, кастело
 • Материјал иверка 18mm
Боја

бело со пори, кастело, Снежен храст, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката