(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Твинс

22,050ден47,970ден

Димензии: 210×160 cm, В: 110 cm, дел за спиење: 200х160 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
  • модерен дизајн
  • удобен лежај
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
  • може да се купи во два посебни делови со ширина од 80 cm
Димензии

200×80, 200×160, 200×180

Back to Top