(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Нуба Премиум

35,540ден52,758ден

Димензии: 210х167х128 cm, дел за спиење: 200х160 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
  • француски лежај
  • удобен лежај со мемори пена
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
Димензии

200×120, 200×160, 200×180

Back to Top