(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Дуо

26,430ден

Димензии: 225х170 cm, В: 115 cm, дел за спиење: 200х160 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • удобен лежај
  • латофлекс механизам
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
  • во цената не е вклучен душек
Back to Top