(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Лежај Дорис Премиум

50,945ден

Димензии: 235х170 cm, В: 105 cm, дел за спиење: 200х160 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • удобен лежај
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • голем избор на материјали, може да се бира боја на ногарки
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
Back to Top