(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Нуба

33,061ден

Димензии на делот за спиење: 200х160 cm

Спореди
  • удобен лежај со мемори пена
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
  • интегриран душек
Back to Top