(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Конго Премиум

44,379ден

Димензии: 220 x 170 x 130 см, дел за спиење: 200 x 160 см

Спореди
  • модерен дизајн
  • избор на материјал
  • удобен простор за спиење, мемори пена и душек со пружини со џеб и кутија.
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top