(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај 3

24,000ден 19,200ден

Спореди
  • Со вклучен душек;
  • Aloe vera навлака;
  • Димензии: 200х160 cm;
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.
Димензии

200×160

Back to Top