(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Емануела

114,240ден

Димензии:

 • тросед, 245x108x90 cm, дел за спиење: 190×126 cm
 • двосед, 200x108x90 cm
 • фотелја, 116x108x90 cm

 

Спореди
 • модерен, елегантен дизајн
 • комплет тросед, двосед и фотелја
 • постои можност за купување на елементи
 • може да се бира боја и дезен
 • удобна гарнитура
 • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
 • перниците се вклучени во цената
 • Цени по елементи:
  тросед со страни и механизам – 60,091мкд
  тросед со механизам – 55,365мкд
  тросед со страни без механизам – 48,275мкд
  тросед без страни и механизам – 43,549мкд
  двосед со страни и механизам – 46,952мкд
  двосед со механизам – 42,199мкд
  двосед со страни без механизам – 40,398мкд
  двосед без страни и механизам – 35,672мкд
  фотелја со страни – 26,444мкд
  фотелја без страни – 21,719мкд

Вие исто така би сакале…

Back to Top