(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Елза К-3

12,604ден

Димензии: 120x50x196 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт: бела
Боја на корпус:
сонома и бела
Материјал: 16 mm иверка

 

Димензии

120x50x196 сm

Боја

Бело / бело, сонома/бело

Вие исто така би сакале…

Back to Top