(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Наткасна Лајт 2Ф

4,550ден
3,413ден

Димензија: 45х43х45 cm

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A

Боја – елегантен даб/беж мдф , кастело/беж мдф

Материјал – иверка 18mm / медијапан 18mm

Боја

елегантен даб/беж мдф, кастело/беж мдф

Back to Top
Product has been added to your cart