Попуст
Попуст

Плакар Вики

33,966ден

Димензии: 203х220х53 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – бело / бело мдф

Материјал – корпус иверка 18mm бело в.сјај / фронт и апликации – бело медијапан 18mm

Боја

бело/бело мдф

Back to Top
Производот е додаден во кошничката