(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Соната

66,105ден

Димензии по елементи: 
– плакар 220х121×53 cm
– кревет 207x165x95 cm, дел за спиење 200х160 cm
– наткасна 50х56х40 cm
– тоалетна комода + огледало 100х173х40 cm

Исчисти

Купувај на рати

5 x 13221

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – кастело/антрацит , бело пори/антрацит

Материјал – иверка 18mm

Елементите може да се купуваат и одделно:

  • плакар Соната – 38000мкд
  • кревет Соната (без душек) – 15600мкд
  • наткасна Соната, 2х4000= 8000мкд
  • тоалетна комода Соната + огледало – 14000мкд
Боја

кастело/антрацит, бело пори/антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката