Попуст
Попуст

Плакар Хит 3К2Ф

16,213ден

Димензии: 120х52х196 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал иверка 16mm
Боја сонома/бело, бело/бело, артисан/бело

Димензии

120х52х196 cm

Боја

Артисан / бело, Бело / бело, сонома/бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката