(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Хармо 1К

10,700ден
9,630ден

Димензии: 50x50x220 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја Кастело, снежен храст, бела со пори, сонома

Материјал: иверка: 18mm

Димензии

50x50x220 сm

Боја

бело со пори, кастело, Снежен храст, Сонома

Back to Top