Висечки елемент В-30

2,200ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Висечки кујнски елемент
Димензија:30 cm
Материјал: иверка 18 mm

Димензија

30 cm

Боја на фронт

Бело со пори, Сонома

Боја на корпус

Бело со пори

Back to Top
Производот е додаден во кошничката