(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Теа

9,350ден

Димензии по елементи:
Полица мала 122 x 20 x 20 cm
Полица голема 80 x 20 x 20 cm
ТВ дел 180 x 41 x 51 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело со пори
Боја на фронт:
антрацит, бело со пори
Материјал
: Иверка 18 mm

Боја на корпус

Бело со пори

Боја на фронт

Бело со пори, Антрацит

Back to Top