(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Јулија

87,502ден

Димензии:

  • тросед, 158x115x90 cm, дел за спиење: 200×153 cm
  • двосед, 125x115x90 cm, дел за спиење: 200×120 cm
  • фотелја, 95x115x90 cm, дел за спиење: 200×90 cm

 

Спореди
  • класичен дизајн
  • комплет тросед, двосед и фотелја
  • постои можност за купување на елементи
  • може да се бира боја и дезен
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност

Вие исто така би сакале…

Back to Top