(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТДФ Викторија

101,479ден

Димензии:

 • тросед, 275x100x95 cm
 • двосед, 197x100x95 cm
 • фотелја, 117x100x95 cm

 

Спореди
 • модерен дизајн со хромирани метални ногарки
 • постои можност за купување на елементи
 • може да се бира боја и дезен
 • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
 • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност, а металните ногарки стабилност
 • Цени по елементи:
  тросед со страни – 48,613мкд
  тросед без страни – 41,748мкд
  двосед со страни  – 37,135мкд
  двосед без страни – 31,283мкд
  фотелја со страни – 27,007мкд
  фотелја без страни – 22,281мкд

Вие исто така би сакале…

Back to Top