(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Наполи

  • четворосед, 242 x 100 см
  • софа, 218 х 100  см
  • фотелја, 96 х 82 см
  • табуретка, 80 х 80 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темен орев или по желба на купувачот од достапните нијанси
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од N 35 kg/m³ слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • полиуретанска пена и акрилни влакна на потпирач
  • без механизам
Back to Top