(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

ТДФ Дионис

Димензии:

  • тросед, 220 x 100 см, делот за спиење 185 х 135 см
  • двосед, 183 х 100  см
  • фотелја, 105 х 100 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темен орев или по желба на купувачот од достапните нијанси
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 32 kg/m³ слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top