(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

ТДФ Брисел

104,428ден

Димензии:

  • тросед, 240 x 103 см, делот за спиење 186 х 64 см
  • двосед, 190 х 103  см
  • фотелја, 110 х 103 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални или дрвени ногарки
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од HR пена 35 kg/m³ обложена со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • со механизам
Back to Top